Tatueringsborttagning

tatueringsborttagning
tatueringsborttagning
Tatueringsborttagning på ben

Tatueringsborttagning - Vi använder självklart oss av den effektiva Q-switchad YAG-laser för bästa resultat.

Då allt fler skaffar sig tatueringar så ökar självklart också behovet av att avlägsna oönskade tatueringar och det kan vi nu göra med tatueringsborttagning!

Varför Q-switchad YAG-laser?

Vi använder oss av Q-switchad Nd:YAG laser för att nå bästa resultat i tatueringsborttagning. Eftersom laserljuset skjuter sönder färgpigmenten som därefter frigörs i läderhuden (det mittersta lagret i huden) så startar en utrensningsprocess i kroppen. Kroppen kommer själv att ta hand om slaggprodukterna. Det är därför viktigt att låta huden göra det under ca 2 månader innan nästa behandling utförs. Lasrarna arbetar med flera våglängder för att kunna avlägsna både mörka och ljusa färger.

Vad kan man förvänta sig av en tatueringsborttagning?

Tatueringar kan försvinner helt men ibland kan pigmentrester eller skuggor fortfarande synas. Man kan tyvärr aldrig garantera att 100% av tatueringen försvinner. Faktorer som påverkar om den försvinner helt är: vilka och antalet färger som används i tatueringen. Tatueringens djup och hur länge den har suttit påverkar också resultatet. Detta är dem vanligaste faktorerna som påverkar slutresultatet.
Du bör räkna med minst 6-10 behandlingar.
En tatuering som till exempel är utförd hos en professionell tatuerare behöver fler behandlingar och något färre för en hemmagjord tatuering.
Vill man bara bleka sin tatuering för att senare kunna göra en så kallad Cover-up brukar det räcka med ca 3 behandlingar.

Risken för att det skulle bli ärrbildning vid laserbehandling är minimal.

Det MÅSTE gå 8 veckor mellan tatueringsborttagningarna. Kroppen behöver tid, för att kunna transporterar bort de sönderslagna färgpigmenten. Detta gör dem genom kroppens så kallade städceller.

Vill du komma på konsultation för att göra några testpulser och få ett prisförslag är detta självklart kostnadsfritt. Eller så skicka din bild på tatueringen till 0739-828663 så hjälper terapeuten dig därifrån.

Har du frågor eller andra funderingar kan du även kontakta oss HÄR.

Priserna varierar helt beroende på om det är ett ifyllt område eller endast tunnare linjer över området.

Prislista

2x2 cm 650:-/gång eller

5x5 cm 950:-/gång eller

10x10 cm 1.250:-/gång

15x15 cm 1.450:-/gång

ERBJUDANDE - KÖP 4 BETALA FÖR 3. 

Boka din behandling här.