Plasma lift

Plasma lift

Plasma lift (JETT plasma) är en effektiv behandlingsmetod där vi kan erbjuda ett brett utbud av antiagebehandlingar. Vi kan nu eliminera allt från oönskade huddefekter som kärl, ytliga dyskromier, pigmenteringar men även skin tightening (djupgående vävnadsuppstramning). Plasma lift är en vetenskaplig beprövad metod som har visat sig väldigt effektiv på Blefaroplastik (icke-kirurgiskt ögonlockslyft) och rynkreducering. Gniststrålen från maskinen skapar en sammandragning av huden som då "återställer" hudens spänst och eliminerar den överflödiga huden.

 

Vad skiljer sig JETT plasma- från andra Plasma lift- behandlingar på marknaden?

Vår plasma lift utrustning är den enda som baseras på likström vilket resulterar till att vi kan jobba på två olika sätt. Ablativ och icke-ablativ. Vi har 5 olika munstycken som gör att vi kan erbjuda plasma lift säkert och effektivt till alla behandlingsområden och hudtyper. JETT plasma ger oss möjligheten att jobba med Dotting, Scanning och Elektrofores med plasmaflöde.

plasma lift

”Gold Tip”-behandlingen kan utföras på 2 olika sätt.

Dottingteknik
Med dottingteknik utför man supersmå ytliga micro-"bränningar". Bränningarna ökar kollagenbildning lokalt, drar samman huden och jobbar då vävnadsuppstramande. Behandlingen är så pass djupverkande och lämpar sig därför till reducering av linjer och rynkor, samt reducering av överflödig hud till exempel Blefaroplastik(ögonlockslyft).

Scanningteknik
Med scanningteknik erbjuder vi ytlig ytslipning som påskyndar cellförnyelsen och kollagenproduktionen. Detta ger bland annat ökad fasthet och utjämning av struktur i huden så därför lämpar sig tekniken för ytligare åldersförändringar och tunnare/känsligare hudområden som till exempel under ögonen.

"Silver tip"-behandlingen:

Med JETT Plasma Cosmetic kan vi på ett effektivt och djupverkande sätt få en så kallad Lift & Tight-effekt. Plasma lift reducerar linjer/rynkor, jobbar på bindvävens fasthet, jämnar ut hudton och jobbar också förnyande genom att återställa hudcellernas funktioner. Man kan se effekten direkt efter en behandling/kur.

JETT Plasma Cosmetic passar alla hudtyper och alla tider på året. Behandlingen anpassas efter kunden genom olika serum som slussas in. Behandlingen ger inga sociala begränsningar och kan kompletteras med Microneedling och Kemiska peels. Syftet är att ge ökat resultat med långtidsverkande effekt om du väljer att komplettera med dessa behandlingar.

Priser

Silver tip - Icke Abliativ Plasmaflöde & Elektrofores
Full face 1,500:- / 60 min
Full face kur 7,500:- / 6x60 min
Ögonbehandling 1,000:- / 30 min
Ögonbehandling kur 5,000:- / 6x30 min
Munbehandling 1,000:- / 30 min
Munbehandling kur 5,000:- / 6x30 min
Gold Tip - Abliativ Gniststrålebehandling
Blefaroplastik övre underlock 5,500:- / 60 min
Blefaroplastik undre ögonlock 5,500:- / 60 min
Blefaroplastik övre + undre samtidigt 9,000:- / 60 min
Rynkreducering överläpp 4,000:- / 60 min
Rynkreducering överläpp/underläpp 6,000:- / 60 min
Rynkreducering munvinklar/hals 8,500:- / 60 min
Bristningar fr. 9,000:- / 60 min
Uppstramning/ rynkreducering handryggar 5,000:- / 60 min
Enstaka hemangiom/kärlförändring fr. 1,500:- / 15 min
Enstaka kärl/pigment fr. 1,000:- / 15 min
Scanning enstaka pigmenteringar fr. 1,500:- / 15 min
Scanning pigmenteringar kinder fr. 2,500:- / 60 min
Skintags fr. 1,500:- / 30 min
Xantelasma standard fr. 2,500:- / 60 min
Xantelasma small fr. 1,500:- / 45 min
Ärrbildning kinder fr. 2,500:- / 60 min