Plasma lift

Boka din JETT-plasma här.


Plasma lift

Plasma lift (JETT plasma) är en väldigt effektiv behandlingsmetod därför att gniststrålen skapar en kontrahering av huden och återställer dess "täthet" och dessutom eliminerar den överflödig hud. Därför kan vi erbjuda ett brett utbud av bland annat antiagebehandlingar. Dessutom kan vi eliminera allt från oönskade huddefekter som till exempel kärl, ytliga dyskromier och pigmenteringar men även skin tightening som med andra ord är en djupgående vävnadsuppstramning. Plasma lift är en vetenskaplig beprövad metod som dessutom har visat sig framför allt väldigt effektiv på till exempel Blefaroplastik (icke-kirurgiskt ögonlockslyft) och rynkreducering. Gniststrålen från maskinen skapar en sammandragning av huden som genom "återställning" av hudens spänst och som eliminerar den överflödiga huden.

 

Vad är det som skiljer JETT plasma- från andra Plasma lift- behandlingar på marknaden?

Eftersom vår plasma lift utrustning är den enda som baseras på likström innebär detta att vi kan jobba på två olika sätt, ablativ och icke-ablativ. Vi har 5 olika munstycken, därför kan vi för det första erbjuda plasma lift säkert och effektivt till alla behandlingsområden och hudtyper. För det andra ger JETT plasma dessutom oss möjligheten att jobba med Dotting, Scanning och Elektrofores med plasmaflöde.

Vem får eller ska utföra plasma lift?

När ni kommer till oss så får ni träffa terapeuten som kommer att utföra behandlingen. Något som är väldigt viktigt för dig som kund att ta reda på med denna behandlingen är att den som ska utföra behandlingen SKA vara någon som är certifierad inom Plasma lift samt ha en bra grundutbildning som till exempel hudterapeut, sjuksköterska eller läkare. Plasma lift är en framför allt väldigt effektiv behandling men kan dessvärre också innebära komplikationer om det går fel. Välj därför alltid någon som har utbildning och kunskap inom området för bästa möjliga resultat.

Hos oss möter du självklart enbart certifierad hudterapeuter för en säker behandling! 

plasma lift

”Gold Tip”-behandlingen kan utföras på 2 olika sätt.

Dottingteknik
Med dottingteknik utför man supersmå ytliga micro-"bränningar". Eftersom bränningarna ökar kollagenbildning lokalt blir resultatet att huden drar sig samman och börjar då jobba framför allt vävnadsuppstramande. Eftersom behandlingen är så pass djupverkande så lämpar sig den därför till till exempel reducering av linjer och rynkor, samt reducering av överflödig hud som vid till exempel Blefaroplastik(ögonlockslyft).

Scanningteknik
Den andra tekniken som kallas scanningteknik erbjuder vi då ytlig ytslipning som påskyndar cellförnyelsen och kollagenproduktionen. Dessutom kan denna tekniken även ge bland annat ökad fasthet och utjämning av struktur i huden så därför lämpar sig tekniken för ytligare åldersförändringar och tunnare/känsligare hudområden som till exempel under ögonen.

"Silver tip"-behandlingen:

Med JETT Plasma Cosmetic kan vi på ett effektivt och djupverkande sätt få en framför allt Lift & Tight-effekt. Men Plasma lift reducerar även linjer/rynkor, jobbar på bindvävens fasthet, jämnar ut hudton och jobbar dessutom hudförnyande genom att återställa hudcellernas funktioner. Man kan se resultatet/effekten direkt efter en behandling/kur.

JETT Plasma Cosmetic passar för det första på alla hudtyper och för det andra passar det alla tider på året. Eftersom behandlingen anpassas efter kundens huden genom att olika serum som slussas in i huden så passar behandlingen många olika indikationer. Dessutom ger behandlingen inga sociala begränsningar och kan därför kompletteras med Microneedling och Kemiska peels. Syftet är att ge ökat resultat med långtidsverkande effekt om du väljer att komplettera med dessa behandlingar.

Priser

Silver tip - Icke Abliativ Plasmaflöde och Elektrofores
Full face 1,500:- / 60 min
Full face kur 7,500:- / 6x60 min
Ögonbehandling 1,000:- / 30 min
Ögonbehandling kur 5,000:- / 6x30 min
Munbehandling 1,000:- / 30 min
Munbehandling kur 5,000:- / 6x30 min
Gold Tip - Abliativ Gniststrålebehandling
Blefaroplastik övre ögonlock 5,500:- / 60 min
Blefaroplastik undre ögonlock 5,500:- / 60 min
Blefaroplastik övre och undre samtidigt 9,000:- / 60 min
Rynkreducering överläpp 4,000:- / 60 min
Rynkreducering överläpp/underläpp 6,000:- / 60 min
Rynkreducering munvinklar/hals 8,500:- / 60 min
Bristningar fr. 9,000:- / 60 min
Uppstramning/ rynkreducering handryggar 5,000:- / 60 min
Enstaka hemangiom/kärlförändring fr. 1,500:- / 15 min
Enstaka kärl/pigment fr. 1,000:- / 15 min
Scanning enstaka pigmenteringar fr. 1,500:- / 15 min
Scanning pigmenteringar kinder fr. 2,500:- / 60 min
Skintags fr. 1,500:- / 30 min
Xantelasma standard fr. 2,500:- / 60 min
Xantelasma small fr. 1,500:- / 45 min
Ärrbildning kinder fr. 2,500:- / 60 min