Massage

Massage

Har du muskelvärk och smärta? Eller kanske migrän och huvudvärk? Ofta så kan massage bota eller lindra åtskilliga mer eller mindre lokala sjukdomstillstånd och skador. Massagens många handgrepp har sedan gammalt ingått i den svenska sjukgymnastiken.

Vi utför både svenska klassisk massage och en mer djupgående som är ett mycket bra komplement till exempel till träning och tävling. Behandlingen kan förebygga muskulära skador, förkorta läkningsprocesser samt vara en del av återhämtningen efter till exempel hårda träningspass.

När du som kund kommer på bokad tid frågar terapeuten alltid var du har spänningar och om du vill ha ett hårt eller mjukt tryck, givetvis kan detta justeras under behandlingen också.

resultatet av massage

Goda effekter på denna behandling, som bland annat är att det:

  • Stärker immunförsvaret
  • Förbättrar koncentrationsförmågan
  • Ökar blodcirkulationen i musklerna
  • Ökar lymfcirkulationen
  • Motverkar stress
  • Ökar kroppens allmänna välbefinnande

Prislista Massage

30 min 465:-
45 min 565:-
60 min 705:-

Aroma avslappningsmassage

En helkroppsmassage, inkl. ansikts- och skalpmassage som utförs i lugnt tempo med eteriska oljor som har ett mål: total avslappning. Dessutom tillhör denna behandlingen det mest effektivaste sätten att ge ny livskraft och att minska stress.

75 min 845:-

Klassisk massage innebär att en massör eller massageterapeut bearbetar en persons mjukdelsvävnader. Med andra ord kan denna typ av behandling vara antingen förebyggande eller också användas för att behandla uppkomna skador och begränsningar av rörligheten. I Sverige har ordet "massage" först sedan början av 1870-talet blivit mera allmänt känt, sedan den berömde läkaren i Amsterdam J. Mezger genom en rationell och energisk användning av massage som behandlingsmetod för många olika åkommor gett metoden ett allmänt erkännande inom läkekonsten. Massagens många handgrepp har sedan gammalt ingått i den svenska sjukgymnastiken, där de av Pehr Henrik Ling och hans lärjungar (Branting, Georgii, De Ron) blivit på ett systematiskt sätt ordnade och använda.

Så vill du att vi hjälper dig att blir mer avslappnad eller lösgöra spänningar så boka din behandlingen här.

Vill du ha en ansiktsbehandling till din massage, se här