Kemisk Peeling

Kemsik Peeling

Konsultation för kemisk peeling: Kostnadsfritt

Kemisk peeling (1 pensling): 1.150:-

Kurkort kemisk peeling (5 penslingar): 4.600:-

Kemisk peeling

Vad kan man jobba på med en kemisk peelingen?

  • Hudens lyster och struktur.
  • Fina linjer och rynkor.
  • Ojämnheter i pigmentet och pigmenteringar.
  • Fet och oljig hud.
  • Acne.
  • Solskador.
  • Torr hud.
  • Ökar fastheten och hudföryngring.
  • Lugnar rosacea, inflammationer och rodnader.

Vad gör en kemisk peeling?

Kemisk peeling jobbar på många olika sätt i huden. Hos oss hittar du olika peels för olika hudtillstånd, så det är möjligt att hitta en peel till varje hudproblem och på så sätt kan man skräddarsy behandlingarna efter kundens förutsättningar. Framför allt kan man ta hänsyn till hudens kvalitet vid behandlingstillfället. Peeling görs antingen som enstaka behandlingar till exempel eller som i en kur. Det vill säga att en kur ger därmed bättre effekt och ett mer korrigerande resultat.

Den positiva effekten med ENERPEEL® är att effekten ökar under flera månader efter behandlingen och skapar då en varaktig och därmed en positiv föryngrande effekt av huden.

En peeling jobbar för att effektivt förbättra både synliga och djupare problem i huden vilket ger oss fördelarna att behandla många olika hudtillstånd till exempel acne, pigmenteringar eller rosasea.

Kemisk peeling

ENERPEEL® - Nr 1 på kemisk peeling

Syftet med kemisk peeling är att ge en omedelbar skada på huden så att vi kan få en hudslipande effekt. Peel betyder att skala, fjälla av eller att flagna.

Peeling med syra jämnar bland annat ut hudens struktur, ger lyster och förbättrar/föryngrar huden genom olika vävnadsstimulerande processer.

Kemisk peeling är så pass kraftfulla behandlingar att det är väldigt viktigt att alltid följa instruktioner från behandlaren.

För- och efterbehandling med Tebiskin ger till exempel mindre risk, bättre läkning och ökad effekt av behandlingen.

Använd dessutom alltid solskydd (Spf 50) under behandlingen och 30 dagar efter avslutad kur så minimerar du risken för biverkningar såsom pigmenteringar.

HISTORIEN BAKOM KEMISK PEELING

 

Trots sitt kemiska namn, har kemisk peeling däremot sitt ursprung ur den biologiska världen.

Kemiska peels har sitt ursprung bl.a. ur Mjölk (Mjölksyra), Socker (Glycolsyra AHA), Vinäger (Pyrodruvsyra), etc. och alla peelingar har specifika egenskaper att förbättra hudens kvalitet och föryngra hudens struktur.

ENERPEEL® Peelingarna är klassificerade som Medicintekniska produkter (CE-märkta såsom Medical Devices).

Genom att kombinera ENERPEEL® klinikbehandlingar med Tebiskin, får man resultat och behandlingen blir mycket mer effektfull så därför kan vi säga att ENERPEEL® är överlägset mer effektivt än många andra produkter på marknaden.

Testa Microneedling i samband med en kemisk peeling och få en ännu mer effektiv behandling!

Läs mer om Enerpeel här eller boka din behandling här.

Salicylsyra
Salicylsyra
Pyrodruvsyra
Pyrodruvsyra
Kemisk peeling
Mandelsyra
Kemisk peeling
Jessner
AHA-syra
GA-40

Salicylsyra lämpar sig väl både för behandling av inflammatorisk acne men också mot komedon acne samtidigt som den har goda egenskaper på att reducera förhöjd talgproduktion och är därför lämplig även mot fet/oljig hud.

Pyrodruvsyra löser keratinisering (förhorning av vävnaden) och reducerar talgproduktionen därför är den är mycket lämplig för behandling av acne med pormaskar och/eller inflammationer.

Mandelsyra jobbar främst rodnadsdämpande men jobbar dessutom inflammationshämmande vid vuxenacne och rosacea, detta tack vare dess fettlösliga och antibakteriella egenskaper.

Jessnerpeel har visat sig ha mycket goda egenskaper vid behandling av Hyperpigmenteringar och Melasma.

Glycolsyra/AHA-syra löser ”proppar” i talgutförselgångarna och motverkar PBA-bakterien vid acne. ENERPEEL® GA ökar dessutom produktionen av nytt kollagen och elastin vilket resulterar till ökad hudelasticitet och fasthet.