Fransförlängning

FRANSFÖRLÄNGNING

Fransförlängning där vi anpassa fransarna efter dina önskemål och ditt utgångsläge. Dessutom arbetar vi alltid för att ögonfransförlängningen inte ska slita på dina naturliga fransar. 

Fransförlängning priser:

Nytt set Singelfransar - 1.699:-
60 min Retouch - 545:-
75 min Retouch - 645:-
90 min Retouch - 745:-
105 min Retouch - 845:-

 

Nytt set Volymfransar - 2.199:- 
60 min Retouch - 635:-
75 min Retouch - 735:-
90 min Retouch - 835:-
105 min Retouch - 935:-

Fransförlängning

Singelfransar

Fransförlängning där vi sätter dit frans för frans för att förtjocka och förlänga dina naturliga fransar. Så resultatet av en ögonfranförlängning kan både bli väldigt naturligt eller något mer dramatiskt och detta är helt efter tycke och smak samt dina fransars utgångsläge.

Det finns givetvis olika längder och tjocklekar att välja mellan när man gör en fransförlängning men detta hjälper din terapeut dig med så att du får det du är ute efter. Men något vi terapeuter alltid måste ha som riktlinjer är vad dina egna fransar klarar av.

Ett nytt set fransar tar ca 2 timmar att göra. Detta på grund av att vi sätter ca 60-80 fransar på varje öga och beroende på hur dina egna fransar ser ut. Kvaliteten på dina egna fransar har stor betydelse för vilken längd och tjocklek vi ska kunna använda.

Desto tjockare fransar man sätter dit, desto mer mascaraeffekt blir resultatet och för ett mer naturligt resultat på ögonfransförlängningen så sätter man till exempel tunnare fransar istället.

När man har gjort en fransförlängning så bör man vänta ca 2-4 veckor innan sin första påfyllning. Detta på grund av att dina egna fransar ska hinna växa ut.

Efter ca 3 veckor har man tappat cirka hälften av sina egna fransar, vilket betyder att nya fransar har växt ut. Det är då är det dags för en påfyllning.

Man tappar normalt sett 2 fransar om dagen per öga, vare sig man har ögonfransförlängning eller inte. Men man ser att man tappat fransar tydligare med en fransförlängning eftersom de då är mörkare än ens egna.

Volymfransar

Ögonfransförlängning där vi bygger upp knippen likt en fjäder utan att det blir för tungt för dina naturliga fransar!

Till skillnad från singelmetoden där man sätter dit fransar en och en, så plockar vi istället 2-6st väldigt tunna fransar (0,07mm) samtidigt och skapar ett så kallat "knippe" innan man fäster det på den egna fransen. Så jämför man med singelfransar som brukar vara 0,15-0,20mm tjocka, så blir 3-6st 0,07mm volymfransar istället fjäderlätta på den egna naturliga fransen och blir då inte förtungt för dina fransar.

Med denna metod uppnår du som kund ett väldigt fylligt resultat utan att det tynger ner dina fransar och detta passar utmärkt på dig som önskar att till exempel ha "lite mer än det vanliga".
Det passar såklart även dig som har väldigt tunna och sköra fransar i dig själv. Variationen är oändlig med volymfransar. Så är resultatet du är ute efter en fyllig effekt så är det givetvis volymfransar som vi rekommenderar dig. Man kan få allt i från lite och naturligt till ett väldigt fylligt, effektfullt och svart resultat.

Rådfråga din fransstylist så hjälper vi dig till det resultat du önskar!

Vi har även många års erfarenhet av utbildningar inom fransförlängning så är du intresserad utav att blir fransstylist och vill ha en gedigen utbildning. Då har du verkligen kommit rätt!

Läs då mer om våra fransutbildningar på utbildningar.

Boka din behandling här.

Vill du istället färga dina fransar och bryn så Klicka här!