Fransförlängning

Fransförlängning
Fransförlängning

Fransförlängning

Fransförlängning där vi sätter dit frans för frans. Den här nya metoden förtjockar och förlänger dina fransar. Resultatet blir väldigt naturligt med fransförlängning.

Det finns givetvis olika längder och tjocklekar att välja mellan, detta hjälper din terapeut dig med. Ett nytt set fransar tar ca 2 timmar att göra.

Vi sätter ca 60-80 fransar på varje öga.

Desto tjockare fransar man sätter dit, ju mer mascaraeffekt blir det. För ett mer naturligt resultat på ögonfransförlängning sätter man tunna fransar istället.

När man har gjort en fransförlängning så bör man vänta ca 2-4 veckor innan sin första påfyllning.

Efter ca 3 veckor har man tappat ca hälften av sina egna fransar, vilket betyder att nya fransar har växt ut. Då är det dags för en påfyllning.

Man tappar normalt sett 2 fransar om dagen/öga, oberoende på om man har ögonfransförlängning eller inte. Man ser att man tappat fransar tydligare eftersom de då är mörkare än ens egna.

Nytt set Singelfransar 1.699:-
Retouch 60 min 479:-
Retouch 75 min 579:-
Retouch 90 min 679:-
Retouch 105 min 779:-

Volymfransar

Det senaste inom ögonfransförlängning! Det innebär att man, istället för singelmetoden där man sätter dit en och en, plockar 2-6st väldigt tunna fransar (0,07mm) samtidigt och skapar ett så kallat "knippe" innan man fäster det på den egna fransen. Jämnför man med singelfransar som brukar vara 0,15-0,20mm tjocka så blir 3-6 0,07mm volymfransar fjäderlätta på den egna fransen.

Med denna nya metod uppnår du som kund ett väldigt fylligt resultat utan att det tynger ner dina fransar och passar dig utmärkt som vill ha"lite mer än det vanliga".

Är du ute efter mycket effekt så är det givetvis volymfransar som vi rekommenderar dig. Man kan få allt i från fylligt resultat till väldigt effektfullt och svart.

Nytt set Volymfransar 2.199:- 
Retouch 60 min 599:-
Retouch 75 min 699:-
Retouch 90 min 799:-
Retouch 105 min 899:-

 

Läs mer om våra fransutbildningar på www.beautycontour.se

 

Vill du istället färga dina fransar och bryn? Klicka här