Fransförlängning

resultat av Fransförlängningsutbildning
så fin Fransförlängning

Fransförlängning

Fransförlängning där vi sätter dit frans för frans. Med den här metoden förtjockar och förlänger dina fransar där resultatet blir väldigt naturligt med fransförlängning.

Det finns givetvis olika längder och tjocklekar att välja mellan, men detta hjälper din terapeut dig med så att du får det du är ute efter. Men något vi terapeuter alltid måste ha som riktlinjer är vad dina egna fransar klarar av.

Ett nytt set fransar tar ca 2 timmar att göra. Detta på grund av att vi sätter ca 60-80 fransar på varje öga och beroende på hur dina egna fransar ser ut. Kvaliteten på dina egna fransar har stor betydelse för vilken längd och tjocklek vi ska kunna använda.

Desto tjockare fransar man sätter dit, desto mer mascaraeffekt blir resultatet. För ett mer naturligt resultat på ögonfransförlängning så sätter man tunna fransar istället.

När man har gjort en fransförlängning så bör man vänta ca 2-4 veckor innan sin första påfyllning. Detta på grund av att dina egna fransar ska hinna växa ut.

Efter ca 3 veckor har man tappat cirka hälften av sina egna fransar, vilket betyder att nya fransar har växt ut. Det är då är det dags för en påfyllning.

Man tappar normalt sett 2 fransar om dagen/öga, oberoende på om man har ögonfransförlängning eller inte. Man ser att man tappat fransar tydligare med en fransförlängning eftersom de då är mörkare än ens egna.

Nytt set Singelfransar - 1.699:-
60 min Retouch - 479:-
75 min Retouch - 579:-
90 min Retouch - 679:-
105 min Retouch - 779:-

Volymfransar

Ögonfransförlängning där vi sätter knippe utan att det blir förtungt för dina natruliga fransar! Det innebär att man istället för singelmetoden där man sätter dit en och en, plockar 2-6st väldigt tunna fransar (0,07mm). Samtidigt och skapar man ett så kallat "knippe" innan man fäster det på den egna fransen. Jämför man med singelfransar som brukar vara 0,15-0,20mm tjocka, så blir 3-6 0,07mm volymfransar istället fjäderlätta på den egna naturliga fransen.

Med denna metod uppnår du som kund ett väldigt fylligt resultat utan att det tynger ner dina fransar. Och detta passar dig utmärkt som vill ha"lite mer än det vanliga".
Det passar såklart även dig som har väldigt tunna och sköra fransar i dig själv.  Variationen är oändlig med volymfransar.

Är du ute efter mycket effekt så är det givetvis volymfransar som vi rekommenderar dig. Man kan få allt i från lite och naturligt till ett väldigt fylligt, effektfullt och svart resultat.

Nytt set Volymfransar - 2.199:- 
60 min Retouch - 599:-
75 min Retouch - 699:-
90 min Retouch - 799:-
105 min Retouch - 899:-

 

Vi har många års erfarenhet av utbildningar inom fransförlängning så är du intresserad utav att blir franssylist och vill ha en gedigen utbildning. Då har du verkligen kommit rätt!
Läs då mer om våra fransutbildningar på www.beautycontour.se

 

Vill du istället färga dina fransar och bryn så Klicka här!