Permanent makeup

PERMANENT MAKEUP - Komsmetisk tatuering

Permanent makeup - Kosmetisk tatuering förbättrar ditt naturliga utseende. Det kan dock inte ersätta vanlig makeup helt och hållet. Permanent makeup ska se bra och naturligt ut även på ett osminkat ansikte. De främsta fördelarna med permanent makeup är att man har ett ständigt fräscht utseende av både ögon och bryn. Tatueringen ger oss också möjlighet att korrigera små asymetriska brister, möjlighet att göra hela bryn för de som helt eller delvis saknar hår eller en snygg eyeliner/fransmarkering.

PRISER

Ögonbryn (Powderbrows) 3.900:-
Ögonbryn (Microblading) 3.500:-
Ögonbryn Ombre (microblading & skuggning) 4.500:-
Eyeliner över + under 3.500:-
Eyeliner Över 2.900:-
Eyeliner under 2.800:-
Läppar 4.200:-

Permanent makeup - Ögonbryn

Tillsammans med kunden bestämmer vi färg och form. Vi jobbar alltid på att det ska se naturligt ut, framhäva ansiktet och ögonens egna drag.
Tatueringen håller i ca 1-3 år beroende på skötsel och hudtyp. Vi kan aldrig garantera hur länge den håller då det är levande vävnad vi jobbar med och allas cellförnyelse är olika.

Skulle påfyllning behövas så ingår detta i priset upp till 90 dagar efter utförd behandling.

Microblading - Terapeuten tatuerar strå för strå med ett handverktyg så att ögonbrynen ser naturliga ut. Detta är motoden som blir mest naturlig.

Powderbrows/skuggning - Terapeuten utför behandlingen med maskin. Detta blir i stort sett ett helt ifyllda bryn. Ombreeffekt kan skapas med denna metod så att brynen blir ljusare i början av brynet och mörkare längs med. Inga strån tatuerar vi med denna metod.

Kombinera Microblading & Skuggning - Här tatuerar vi först med metoden microblading så vi skapar hårstrån, därefter skuggar vi med en ljusare färg för att få ett fylligare/djupare intryck av brynet.

Permanent makeup - Eyeliner

Tekniken för eyeliner med det manuella handverktyget skiljer sig från andra tekniker när det gäller permanent makeup.
Terapeuten för ner pigmentet nära ögonfransarna, med en metod som påminner om brodyrtekniken.
En tunn fin linje som framhäver ögonen skapas på mindre än en timme.

Eyeliner kan vi även utföra med maskin där vi då kan jobbar något snabbare och mer effektivt. Vill man ha tjockre linjer är detta metoden för dig.

Ofta får kunder höra att de ser piggare ut eftersom deras ögon ofta ser lite större ut.
Denna tekniken utförs både manuellt och med maskin. Kunden får ett väldigt jämnt och vackert resultat med båda metoderna.

Permanent makeup - Läppar

En läpptatuering är för dig som förlorat form eller färg på dina läppar. Vi jobbar bort ojämnheter och små läppar kan göras fylligare och upplevas mer plutiga. Du kan välja mellan naturlig läppfärg till en starkare läppkontur eller full läppfärgsättning (perfekt till dig som ständigt bär läppstift).

För mer information och tidsbokning ring eller sms:a terapeuten Sophie 0739-828663
För bilder på våran arbeten gå in på instagram (beautycontour).

Läs mer på taffy.se/

Se våra andra behandlingar här

Permanent makeup
Permanent makeup bryn
Permanent makeup eyeliner