Permanent makeup

PERMANENT MAKEUP - KOSMETISK TATUERING

Microblading, permanent makeup eller kosmetisk tatuering som det heter med olika benämningar, kan till exempel förbättrar ditt naturliga utseende. Det kan dock inte ersätta vanlig makeup helt och hållet. Permanent makeup ska se bra och naturligt ut även på ett osminkat ansikte. Så de främsta fördelarna med permanent makeup är att man har ett ständigt fräscht utseende av både ögon och bryn. Tatueringen ger oss också möjlighet att korrigera små asymetriska brister. Vi får möjlighet att göra hela bryn för de som helt eller delvis saknar hår. Vi kan också göra en snygg eyeliner/fransmarkering som ramar in ögat.

Permanent makeup - Ögonbryn

Tillsammans med kunden bestämmer vi färg och form. Vi jobbar alltid på att det ska se naturligt ut, framhäva ansiktet och ögonens egna drag.
Tatueringen håller i ca 1-3 år beroende på skötsel och hudtyp. Vi kan aldrig garantera hur länge den håller. Detta på grund av att det är levande vävnad vi jobbar med och allas cellförnyelse är olika.

Så skulle påfyllning behövas så ingår detta i priset upp till 90 dagar efter utförd behandling.

Microblading

Terapeuten tatuerar strå för strå med ett handverktyg så att ögonbrynen ser naturliga ut. Detta är motoden som blir mest naturlig.

Kombinera Microblading & Skuggning

Här tatuerar vi först med metoden microblading så vi skapar hårstrån, därefter skuggar vi med en ljusare färg för att få ett fylligare/djupare intryck av brynet.

Permanent makeup - Eyeliner

Tekniken för eyeliner med det manuella handverktyget skiljer sig från andra tekniker när det gäller permanent makeup.
Terapeuten för ner pigmentet nära ögonfransarna, med en metod som påminner om brodyrtekniken. Detta resulterar till en tunn fin linje som framhäver ögonen och skapas på mindre än en timme.

Vi jobbar idag med Phibrows färger då resultatet av färgen blir absolut finast. Detta är på grund av att dem är så pass stabila och ändrar till exempel inte färg utan bleks bort med tiden. Så för att vi ska ha bästa möjliga förutsättningarna till ett perfekt slutresultat så har vi valt att arbeta med Phibrows färger.

För bilder på våra arbeten gå in på instagram (caroli.skonhetslounge).

Se våra andra behandlingar här

Permanent makeup
Permanent makeup bryn
Permanent makeup eyeliner