IPL kärlborttagning/Hudföryngring

(IPL=Intensivt Pulserande Ljus)

IPL Powerlite® är modern teknik som tar din hudvård till en helt ny dimension.

Med mer än 10 års erfarenhet är Powerlite® IPL ett av de varumärken som funnits längst på den svenska marknaden. Vår kundnöjdhet har gjort att Powerlite IPL är marknadsledande inom tekniken IPL i Sverige och i Japan. Våra Powerlite IPL maskiner är självklart CE-märkta och FDA-godkända.

IPL behandling reparerar skador och åldrande inifrån.
Du kan på bara några enstaka behandlingar ta bort dina solskador, åldersfläckar och ytliga blodkärl. Behandlingarna är dessutom smärtfria, säkra och snabba.

 

IPL Behandlingar Prislista

2.195:- Hela ansiktet
2.995:- Hela ansiktet & dekolletage
2.195:- Hals & dekolletage
1.595:- Kinder, näsa & haka
950:- Haka & näsa
1.295:- Kinder
1.295:- Panna
1.295:- Händer
Enstaka kärl/pigmenteringar, pris per puls 500:-

Fastpris

När det behövs fler än en behandling kan du nu betala ett fastpris. Du får gå så många gånger det behövs tills terapeuten anser att det inte händer mer i huden eller när området är färdigbehandlat.

2×2 cm 1000:-/g eller fastpris 4000:-

5×5 cm 1295:-/g eller fastpris 5500:-

10×10 cm 1595:-/g eller fastpris 7000:-

15×15 cm 2195:-/g eller fastpris 9000:-

20×20 cm 2995:-/g eller fastpris 12000:-

HUDFÖRBÄTTRING MED IPL

Hur lång tid tar en behandling?
Det är svårt att säga hur lång tid en behandlingen tar då det beror på hur stort området som ska behandlas är. Varje puls täcker ett område av 10x20mm alternativt 10x35mm, vilket gör behandlingen snabb och effektiv. Till exempel tar ett helt ansikte cirka 20 minuter att behandla.

Hur många behandlingar behövs?
Antalet behandlingar beror på hudtyp och vilken typ av hudproblem som ska behandlas. I genomsnitt krävs två till fem behandlingar, med ett intervall på ca tre veckor mellan behandlingarna. Man väntar alltid mellan behandlingarna på grund av att det uppstår en viss irritation i huden. Huden behöver tid på sig att läka.

Vilka resultat kan man förvänta sig?
En komplett ansiktsbehandling med Powerlite Facial® IPL kan ge en mängd olika positiva resultat. Kollagenbildningen ökar och huden blir jämnare och fastare. Fina linjer och rynkor reduceras samtidigt som eventuella åldersfläckar och ytliga blodkärl bleknar och försvinner. Solskadad hud, rosacea och akne är andra hudproblem som kan behandlas med Powerlite Facial® IPL.

Vad ska man tänka på innan en IPL behandling?
Undvik sol och karotentabletter en månad innan behandling. Eventuell brun-utan-sol behandling bör avslutas senast två veckor innan behandling. Tänk också på att använda hög solskyddsfaktor på området som ska behandlas. Sol ska undvikas en vecka efter behandling och använd alltid hög solskyddsfaktor.

Hur går behandlingen till?
Efter konsultation bokas tid för behandling. Huden rengörs och inspekteras. Det är viktigt att ingen make-up, parfym eller annan produkt finns på huden. Aqua Charge Gel (en fuktgel speciellt utvecklad till behandlingen) appliceras för att säkerställa hudens fuktbalans (se behandlingsprodukter). Vid håriga partier (grövre hår) är det viktigt att man först rakar bort dessa för att inte bränna huden. Kundens ögon täcks med skyddsglasögon. Kylskåpskall Cool & Protect Gel appliceras på behandlingsområdet, för att kyla ner huden lite. Denna gel absorberar även eventuell överskottsvärme som bildas i huden vid behandlingen, som annars skulle kunna bränna hudytan. Man arbetar med ett gult ljus. Vid hudföryngrande effekt arbetar man på en relativt låg effekt med vilken pulserna mest känns som lite värme. Safiren placeras systematiskt över hela ansiktet och man undviker bryn, hårfäste, bröstvårtor, läppar och alltför nära ögon. Behandlingshandstycket avger korta ljuspulser som kan uppfattas som bländande, men är helt ofarliga, därför skyddas kundens ögon. Efter behandlingen torkas Cool & Protect Gel bort.

Hur många behandlingar behövs med IPL?
Antalet behandlingar som behövs beror på hudtyp och vilken typ av hudproblem som ska behandlas. I genomsnitt krävs två till fem behandlingar, med ett intervall på cirka 3-4 veckor mellan behandlingarna. Anledningen till att man väntar mellan behandlingarna är att man vill att huden skall hinna tillgodogöra sig behandlingen innan man gör ytterligare en behandling. Man ser en förbättring efter varje behandling och man kan själv bestämma när man känner sig nöjd med resultatet. I vissa fall kan det ta upp till tre veckor innan man ser det färdiga resultatet av en behandling, och det är ingen mening med att behandla för tätt.

Läs mer på www.preswede.se 

IPL (Intensivt Pulsat Ljus) 
Permanent Hårborttagning

Med mer än 12 års erfarenhet är Powerlite® ett av de varumärken som funnits längst på den svenska marknaden. Våra Powerlite maskiner är CE-märkta och FDA-godkända.

Det krävs mellan 6-10 IPL behandlingar för att bli hårfri. Resultatet varierar naturligtvis från kund till kund. Desto mörkare och grövre hårstrå och ljusare hud man har, desto bättre och snabbare resultat blir det. Man kan aldrig garantera vilket resultat det blir i förväg.

Före behandlingstillfället görs en konsultation, för att se om du är en lämplig kund för denna behandling. Konsultationen och testpulser är alltid gratis. Är du osäker så kom in till oss för en konsultation. Du har aldrig något köptvång efter en konsultation. Du kan göra testpulser för att själv se hur effektiv vår maskin är.

Hur fungerar IPL?

Högintensivt ljus sänds genom huden där den absorberas och omvandlas till värme. Detta orsakar en förstörelse av oönskad hårväxt. IPL-ljuset kan enklast beskrivas som synligt ljus, dvs. de våg-längder som är synliga för det mänskliga ögat.

Konceptet bakom användningen av ljus för att behandla hudytan, är att ljus som penetrerar genom huden genererar värme. Genom att använda specifika våglängder för att behandla olika ytor på huden kan vi nå målet - utan att skada omkringliggande hud och vävnad. När ljuset riktas mot huden där exempelvis mörka hårstrån sitter, absorberar pigmentet (melaninet) ljuset och en omvandling till termisk värme uppstår. Värmen förs ner i botten av hårsäcken. Uppvärmningen gör att celler för nybildning skadas.

IPL kan även användas för borttagning av pigment och kärl, och för hudföryngring. Se mer om detta här.

Välkommen in!

IPL Behandlingar Prislista Malmö

IPL hårborttagning av lår

Bikini 950:-
Bikini plus 1.300:-
Brasiliansk 2.000:-
Brasiliansk + magsträng 2.500:-Magsträng 950:-

Armhålor 950:-
Nacke 950:-

Kinder 950:-
Läpp 950:-
Haka 950:-
Läpp + haka 1.500:-

Enstaka hårstrån, pris per puls 500:-

 

Läs mer på www.preswede.se

Loading...