Hudvård

Hudvård

Som kund hos Caroli Skönhetslounge bokar du en tid med en av våra hudterapeuter, som efter kunskap och erfarenhet anpassar behandlingen efter din huds behov och dagsform samt dina egna önskemål. Hudvård när den är som bäst.

Elixir

Produkter som är en blandning mellan medicinsk- och kosmetisk hudvård. Märket är framtaget av norska hudläkare och har precis kommit in på svenska marknaden. Detta är produkter som har visat fina resultat på olika sorters hudproblem.
Elixir har mycket goda effekter mot ålderstecken eller hudproblem som acne, rosacea, ojämn hudton, pigmenteringar, torr och känslig hud samt andra solskador.

"Kärnan i vår filosofi är att huden utvecklas – därför pratar vi aldrig om hudtyper, men om hudtillstånd. Hudtillstånd förändras genom olika stadier i livet, och genom de olika årstiderna . Elixir cosmeceuticals bygger på att utveckla ett individuellt hudprogram som passar hudtillstånden du har."

Läs mer på elixir.se

Ansiktsbehandlingar

(Plockning av bryn och varma handdukar ingår i alla ansiktsbehandlingar)

Kom ihåg att vi gärna anpassar ansiktsbehandlingen efter ditt önskemål. Glöm inte att informera din terapeut innan din behandling om det är något specifikt du vill att hon jobbar på.

Quick Fix

Rengöring, peeling, ansiktsmassage eller mask, serum och avslutande kräm
30 min ansiktsbehandling 415:-

Kompact (djuprengöring)

Rengöring, peeling, ånga, porrengöring, ansiktsmassage, mask, serum och avslutande kräm
60 min ansiktsbehandling  645:-

Lyx

Rengöring, färgning av fransar och bryn, peeling, ånga, porrengöring, ansikts-, hals och dekoltagemassage, mask, serum och avslutande kräm.
90 min ansiktsbehandling 865:-

Medical (djuprengöring)

Rengöring,  peeling, ånga, porrengöring, kemsik peeling(Enerpeel), inpackning och avslutande kräm.
60 min 1.345:-

Skinbooster

Rengöring, peeling, ånga, AHA-pensling(elixir cosmecuticals), massage, mask och avslutande kräm. Frans- och brynfärg ingår.
60 min, 1.220:-

PartyPeel

Rengöring, pre peel, glykolsyra(AHA) 30-50%, green tea neutralizer, post peel, dagcreme spf 30
30 min, 595:-

 

Vi erbjuder även kemisk peeling och microneedling.

 

hudvård
Ansiktsbehandling med mask