Frisör

Frisör

Hos våra frisörer får du alltid en trygg och säker behandling. Både Natalie och Jasmine har många års erfarenhet av frisöryrket. Dem har både erfarenhet och kunskap för att se vad som passar just dig, så behöver du tips och råd så titta bara in!

Vi färgar med Maria Nilas färger så läs gärna mer om deras produkter här. Vi är givetvis återförsäljare till deras produktserie också www.marianila.se

Prislista

(Klippning ingår i alla färgbehandlingar)

Balayage med bottenfärg fr. 2.700:-
Balayage utan bottenfärg fr. 2.500:-
Balayage påfyllning fr. 2.100:-
Barnklipp 0-12 år 400:-
Helfärg fr. 1.600:-
Klippning ink tvätt (kort hår) 500:-
Klippning ink tvätt (medel-långt hår) 580:-
Lyxklippning ink hårinpackning/olaplex 690:-
Olaplex fristående behandling 900:-
Putsning (inom 4 veckor) 280:-
Slingor hela håret fr. 2.100:-
Slingor utväxt (max 5 cm) fr. 1.800:-
Utväxtfärgning fr. 1.100:-
Nyansering 1.100:-
Touch up blonde 1.500:-
Styling 450:-

Hairtalk (hårförlängning/förtjockning)

  • Konsultation 0:-
  • Nytt set (pris fås efter konsultation)
  • Förtjockning (omsättning) fr.750:-
  • Full förlängning (omsättning) fr. 1.200:-
resultatet av Frisör

Om Maria Nila: "Maria Nila är inte det vanliga hårvårdsföretaget. Våra 100% veganska och cruelty free-certifierade produkter utvecklas med kärlek till våra djurvänner, vår natur och ditt hår. Djur fyller våra liv med glädje och skratt, och bör således heller aldrig vara en del av en skönhetsprodukt. Genom att tillhandahålla högkvalitativa veganska produkter gör vi det enkelt för dig att ta ett steg mot en hållbar och vänligare värld. När du väljer Maria Nila, väljer du djurvänliga och färgbevarande hårvårdsprodukter närproducerade i Sverige. Våra kemister utvecklar Maria Nilas produkter med ingredienser av allra högst kvalitet. Innehållet ska vara snällt mot hår, djur och natur.

För att du ska känna dig trygg är vi också certifierade av tre oberoende organisationer, PETA, Leaping Bunny och Vegan Society. Vi klimatkompenserar dessutom förpackningarna på alla produkter i vårt sortiment.
Varje gång du köper en Maria Nila-produkt bidrar du till att nya träd kan planteras i Sydamerika och genom trädplanteringen bidrar vi tillsammans till en bättre värld!"

 

Boka din behandling här.